Om Fiskesajten

Fiskesajten är en passionerad och dedikerad online-resurs. Målet är att inspirera och engagera fler fiskeentusiaster.

Jag som är grundaren för Fiskesajten heter Lucas. Jag fiskade mycket som barn, men när universitetet och vuxenlivet kallade tog jag tyvärr en paus från fisket, men passionen försvann aldrig helt. Idag har jag återvänt till fisket, och det ledde också till att jag startade Fiskesajten.

Jag fiskar främst i Göteborgsregionen, och då främst efter abborre och gädda. Men det blir också en hel del fiske efter havsöring på västkusten. När det kommer till fisketekniker, är det främst jiggfiske och olika finesstekinker som gäller!

Varför startade jag Fiskesajten? Enkelt sagt för jag brinner för fiske, och jag ville helt enkelt dela med mig av mitt intresse. Jag tycker också det är kul att skriva och ville därmed skapa en plats där jag kunde dela med mig av tankar och saker jag lär mig, och kanske också inspirera andra börja fiska?

Du ska däremot veta att jag inte är någon fiskeexpert, och jag har mycket kvar att lära. Men man lär sig något nytt hela tiden. Grundtanken med Fiskesajten är därmed främst att skapa en blogg fylld med inspiration och kunskap för fiskeentusiaster, något som jag hoppats funnits när jag började fiska.

trolling
Lucas Rosvall

Hej! Det är jag som är Lucas! 🎣

Det är jag på bilden som är skaparen till Fiskesajten. Som barn spenderade jag timmar vid vattnet. Men när universitetet och vuxenlivet kallade tog jag tyvärr en paus från fisket.

Nu efter en lång paus från fisket har jag dock återvänt, och kanske mer engagerad än någonsin? Det är också därför jag startade Fiskesajten för att dela med mig av mitt stora intresse.

Jag vill sprida kunskap och dela med mig av det som jag lär mig. Jag hoppas därför att du kommer att hitta något som inspirerar dig på bloggen!

Våra värderingar

Vi tror på värderingar som bidrar till framtidens fiske, samtidigt som vi själva kan njuta av vårt stora fiskeintresse. Våra fyra grundprinciper är:

Ständig utveckling.
Sträva efter att bli bättre fiskare och testa nya fisketekniker.
Hållbarhet.
Främja för ansvarsfullt fiske, samt respekt för naturen.
Gemenskap.
Uppmuntra samarbete och att hjälpa andra inom fiskegemenskapen.
Passion.
Njuta av och fira vårt intresse inom sportfiske.

Senaste från fiskebloggen